Тепић: Вучићеве пудле спремне за изборе! Бака Прасе: Сјашите са мене пропали политичари!

Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић навела је на свом твитер налогу да су Војислав Шешељ, Горан Давидовић познатији као Фирер, чланови покрета Левијатан, Бака прасе и Српска Десница Мише Вацића „Вучићеве пудле спремне за изборе!“

„Хорор прикривен лажним патриотизмом, хуманитарцима и забавом“. „Овде је мин 1000 година робије“ навела је Тепић.

„Вучић им је обезбедио или ослобађајућу пресуду или спречио поступак или извршење. И ставио институције у службу пројекта: СВОЈЕ екстремне деснице“ закључила је Тепић.

Богдан Илић: Сјашите са мене пропали политичари!

Јавност је узрујана чињеницом да се Горан Давидовић звани Фирер као слободан човек вратио у Србију, али ситуацију додатно погоршавају лажне оптужбе на рачун Баке Прасета, најпопуларнијег српког јутубера Богдана Илића познатијег као Бака Прасе.

Богдан Илић јесте снимио један клип са вођама покрета Левијатан, који често не крију своје екстремне ставове, али то није довољно да једног младог човека који своју каријеру гради на интернету оптужите за сарадњу са Вучићем и криминалцима, а поготово довести у везу са фашизмом.

 

Недуго после твита Маринике Тепић, стиже и одговор младог јутубера: „Прво ме помињете на 1 од 5 милиона, сад и овде… Колико пута треба да кажем да сам аполитичан? Сјашите са мене пропали политичари, нећете преко мог имена и мог лика победити на изборима. Оставите ме да на миру возим поршеа, хвала.“

„Можда вам изнајмим који билборд ако лепо замолите.“ поручује Богдан Илић, познатији као Бака Прасе.

Извор: Герила