Будимо хумани – помозимо да Ђорђе прохода!

За Ђорђа Гавриловића из Аранђеловца, Спастична параплегија доњих екстремитета и живот у колицима тренутно су реалност и следећа препрека.

Те 2017. године погрешно место и погрешно време били су довољни да Ђорђе задобије прострелну рану и повреде које су му угрозиле живот. И поред неурохируршке интервенције, значајно оштећење кичмене мождине доводи до губитка способности самосталног хода.

Уз његову решеност да пређе постављене препреке стала је породица и сви пријатељи, стављајући на располагање сва расположива средства. Дуг период рехабилитације на Институту у Београду, вишеструки повратак у Рибарску Бању, пут у Загреб на неурорехабилитацију и непрекидни рад на успостављању континуитета кичмене мождине.

Пред њим је пут у Кину, реконструктивна хирургија и најсавременија терапија матичним ћелијама у циљу успостављања континуитета кичмене мождине. Интензиван неурорехабилитациони третман у Хрватској, једини те врсте у региону, максимално би поспешио ефекат хируршког лечења и омогућио да Ђорђе врати изгубљене функције и самостално хода.

Он не одустаје. Кажу да и даље одзвања како „пуца“ од смеха….и даље је сила од човека.

Сили се не стаје на пут, потребно је да и ти станеш иза нас.

Овим путем позивамо све људе добре воље да помогну Ђорђу Гавриловићу тако што ће послати СМС са бројем 60 на 2407. Уплате за помоћ у лечењу могу се извршити и на динарски и девизни рачун корисника и путем е-донирај, интернет плаћањем платним картицама из целог света.

Цена СМС-а износи 200 динара. ПДВ се не наплаћује. Могућност слања СМС-а имају корисници МТС, Теленор и Вип мреже.

Заједно можемо све!

БУДИ СРЕЋАН