Отворено писмо СНП НАШИ

Председник Српског народног покрета „Наши“ Иван Ивановић упутио је данас отворено писмо патријарху Иринеју у ком наводи да десничари желе одговор на питање зашто назива јунаком председника Србије Александра Вучића када јунаци не издају територију своје земље.

„Да ли сте упознати да је Александар Вучић против Срба са Косова и Метохије који су се противили споразуму, слао људе из света криминала да им прете, да их пребијају, уцењују?“, наводи се у писму.

Ивановић је додао да су припадници српских служби безбедности учествовали у малтретирању Срба са Косова и Метохије који су јасно и гласно говорили да је то издаја српских националних интереса, као и да су после потписивања споразума укинуте паралелне српске институције на КиМ, а да је лажној држави ’Косово’ дозвољено да улази у бројне међународне институције.

„Да ли сте упознати да Срби на Косову и Метохији више страхују од Вучићевих криминалаца него од Албанаца?“, оцењује Ивановић.

Додаје и да се СНП „Наши“ пита одакле толика промена у ставу према Косову и Метохији.

„За разлику од Вас блаженопочивши Патријарх Павле није издавао и продавао свој народ већ их је позивао на бојкот избора које су организовали Албанци“, казао је Ивановић.

За крај је упућено питање „Да ли је истина да сте уцењени од стране службе за убиство које се догодило у саобраћајној несрећи и да Вас од тада држе под својом контролом, или је то само кулоарска прича?“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *