НОВИ НАПАД НА КОСОВСКЕ СРБЕ! Пуцано у близини куће директора ОШ “Кнез Лазар”!

Непозната особа је у Доњој Гуштерици на КиМ испалила хице на локал у склопу куће директора ОШ “Кнез Лазар” Драгана Максимовића и аутомобил његовог зета. Том приликом пробијено је стакло на локалу, оштећена фасада на кући и напукла шофершајбна на аутомобилу, а на срећу нико није повређен. У том тренутку у кући су се налазили родитељи директора основне школе у овом месту, пренела је РТВ Грачаница.

Полиција је на позив Драгана Максимовића одмах дошла и извршила увиђај, а да цео случај није ни мало безазлен потврђује и вечерас поновљена ситуација. Како је РТВ Грачаница изјавио Максимовић, око 20.40, у близини његове породичне куће у Доњој Гуштерици, поново се зачуо пуцњи и звук ударца каменица. Он каже да не може ни да претпостави ко и зашто жели да науди њему или неком од чланова његове породице. Наводи да је данас после повратка са посла затекао родитеље испред куће, који су били забринути.

– Показали су ми поломљено стакло на прозору од локала. У први мах мислили смо да је у питању дечија игра и да је неко каменицом нехотице поломио стакло. Након неког времена, дошао је код нас наш зет, који је позајмио тракторску приколицу, а чији је ауто био паркиран недалеко од локала. Када је улазио у свој аутомобил приметио је да је шофершајбна пробијена, према нашој претпоставци, ваздушном пушком. Тада смо о свему обавестили полицију, која је извршила увиђај – испричао је Максимовић.

После свега, како је навео, и вечерас око 20.40, док је са пријатељем стајао у дворишту, поново смо зачули пуцањ, и нешто што је личило на ударац каменицом.

– Опет смо позвали полицију и обавестили надлежне о новом инциденту – рекао је Максимовић, који видно потресен истиче да је уплашен за своју породицу.

Наглашава да ни са ким није у лошим односима, па не може ни да претпостави шта је узрок свему. Од надлежних у полицијској станици у Грачаници информација да је увиђај извршен и да је истрага у току.

Извор: Правда

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *