Власник најлепшег радног места у Србији – знаће се 16. маја

У поноћ 23. априла, завршен је конкурс за најлепши посао у Србији на сајту “SerbianAdventures.com”. На позив су одговорила 143 кандидата, испуњавајући нимало лаке захтеве, а са жељом да три месеца путују по Србији и о томе извештавају преко друштвених мрежа.

„Циљ конкурса је да промовише туристичку понуду Србије и већ сада се може рећи да је тај циљ испуњен. Акцију су испратили сви важнији медији, на друштвеним мрежама, објава је стигла до 200 хиљада корисника, а путем медија, и до милион људи широм наше земље и света“, кажу у “SerbianAdventures” онлајн платформи за резервисање туристичких тура по Србији, која стоји иза конкурса.

О победнику ће одлучити стручни жири, који ће анализирати приспеле биографије, блогове, фотографије и видео прилоге, којима су се учесници представили.

Име изабраног путника биће саопштено 16. маја, а 25. маја почеће тромесечно путовање.

Победник конкурса добиће прилику да обиђе више од 200 дестинација, да ужива у погледу са најлепших видиковаца у Србији, посети најзначајније историјске локалитете, плови рекама, опроба се у адреналинским активностима, буде у најпознатијим бањама, ужива у најбољим гастрономским специјалитетима, учествује у неким од најпознатијих манифестација у Србији, упозна се са различитим обичајима, традицијом и културом бројних народа који живе у нашој земљи.

За победника су обезбеђени превоз, смештај и храна, а примаће плату у противвредности од хиљаду евра.

извор: ртс

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *